1
EURO 2024

Zan Karnicnik (L) of Slovenia celebrates after scoring a goal with Andraz Sporar (R) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FUDBALER SLOVENIJE ODGOVORIO PREDSEDNIKU VUČIĆU: „Nadam se da je sada još više razočaran“ (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.24 u 16:25

„Vidim da zna i koliku platu imam“

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh, ovog puta na Evropskom prvenstvu gde je takmičenje završila u grupnoj fazi na poslednjem mestu uz jedan postignut pogodak.

Taj jedini gol postigli smo protiv Slovenije u poslednjem minutu nadoknate utakmice. Meč je završen rezultatom 1:1, a pogodak za Sloveniju postigao je Žan Karničnik, koga je spominjao i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Vučić je u jednom od svojih obraćanja izjavio da „nije sramota izgubiti od Engleske, ali je sramota da vam igrač Celja koji ima platu 5.000 evra da gol„. Tu je upravo mislio na Žana Karničnika, kojeg je kasnije ugledna Marka uvrstila u najbolji tim prve runde EURA.

Slovenački mediji danas prenose izjavu Karničnika, tačnije njegov odgovor predsedniku Srbije.

– Video sam šta je rekao, postoji video te izjave koji cirkuliše društvenim mrežama. Verujem da je sada još više razočaran. Mogu samo da ga pozdravim ovim putem. Nemam šta drugo da dodam. Vidim da zna i koliku platu imam – rekao je Karničnik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekipa SN (@ekipa_sn)

4
0

1 Komentara

  1. 1. stim je veca sramota „nasih“ !!! A 2. mozda je pametnije bilo, da nas predsednik , ipak ne „brani“ nase i kompletan FSS , jer je i ovo vec, mesanje u privatnost Žana Karnicnika…….A sta je onda na domacem nivou ???Nije trebao….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter