1
ATP

Novak Djokovic (FOTO: Starsport)

ĐOKOVIĆ NEMA SLABOST, JEDINI TENISER NA SVETU BEZ MANE: Legendarni igrač priznao grešku da je nepravedno umanjivao veličinu Srbina!

Objavljeno: 28.06.24 u 10:40

Veliki šampion prepoznaje najvećeg šampiona.

Mats Vilander, veliki osvajač brojnih Gren slem titula, a sada jedan od vodećih analitičara u svetu tenisa, nedavno je komentarisao o tome kako je Novak prešao put od „hejtovanog“, do najvećeg svih vremena.

– Kada je Novak došao na Tur, nismo odmah videli njegovu veličinu, jer je ona bila više u njemu nego spolja. Kod Rodžera i Rafe veličina se odmah vidi, u udarcima, u tehnici. Svako je odmah hteo da igra kao Federer. Sa druge strane Đoković udara lopticu kao većina profesionalaca. Jedina razlika je što on igra bekhend kao ostali koji imaju najbolji bekhend, igra forhend kao ostali koji imaju najbolji forhend, servira kao Rodžer koji ima najbolji servis…

Potom se Mats nadovezao.

– Ono što nismo odmah videli je da u njegovoj igri nema slabosti ni na jednoj podlozi. Trebalo nam je vremena da to shvatimo. Federer ima manu, Nadal ima manu, Đoković nema.

8
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter