1
Domaći fudbal

Nikola Milicic (R) and Slobodan Urosevic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Partizan (JNA) on May 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PRESEKAO: Partizan jednog od svojih najboljih mladih igrača šalje na pozajmicu!

Objavljeno: 28.06.24 u 21:44

Moraće da sačeka za svoj debi u crno-belom dresu

Fudbalski klub Partizan prosledio je defanzivca Nikolu Miličića (19) na jednogodišnju pozajmicu u Napredak iz Kruševca, uz opciju da ga vrati nakon šest meseci ukoliko to poželi.

Talentovani štoper se nije sa priprema vratio u Beograd, već je odmah otputovao u Kruševac kako bi se priključio novom timu. Partizan je u januaru doveo Miličića iz Radničkog iz Kragujevca u transferu vrednom 500.000 evra, a ugovor je potpisan do leta 2028. godine.

Zbog povrede, Miličić je propustio celu prošlu sezonu, pa su iz Humske odlučili da ga pošalju na pozajmicu kako bi stekao potrebnu minutažu i formu. Napredak je prošlu sezonu u Superligi Srbije završio na osmoj poziciji, a videćemo kako će se Miličić uklopiti u njihov tim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

5
7

1 Komentara

  1. Ovako se unistavaju talenti!Dok u Spaniji sa 17igraju za a tim kod nas ih do 20 sve uniste pozamicama i prodajama.Divodjenje stranaca treba igraniciti na tri igraca od kojih dva mogu igrati u prvim sastavu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter