0
Domaći fudbal

goalkeeper Marko Ilic (C) goalkeeper marko Dmitrovic (L) and goalkeeper Predrag Rajkovic Fudbal-Fudbalski Savez Srbije-Trening Stara Pazova, 01.06.2022. foto: Starsport.rs ©

ZVEZDA DOGOVORILA DOLAZAK GOLMANA: Srpski čuvar mreže biće ozbiljna konkurencija za Glazera!

Objavljeno: 27.06.24 u 19:54

Ugovor će biti potpisan odmah po isteku pozajmice 15. jula

Omri Glazer u ovom trenutku nema adekvatnu zamenu na golu Crvene zvezde, međutim uskoro će se situacija promeneiti, pošto cu crveno-beli postigli dogovr sa srpskim čuvarom mreže, Markom Ilićem.

Bivši golman Vojvodine i Voždovca, koji je proleće proveo u norveškom Sarpsborgu kao pozajmljeni igrač Kolorada, potpisaće za Crvenu zvezdu odmah po isteku pozajmice 15. jula.

Marko Ilic Super liga Srbije Vozdovac – Spartak 21.2.2020. Februar 21.2020. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Ilić (26) se prošlog leta preselio u Sjedinjene Američke Države iz belgijskog Kortrajka za obeštećenje od 1.400.000 evra. Njegov ugovor sa Koloradom je važio do kraja 2025. godine, ali ponuda iz Crvene zvezde bila je neodoljiva.

Rođen u Novom Sadu, Ilić je branio za sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a stajao je i na golu seniorskog tima u utakmici protiv Jamajke u julu 2021. godine. Iako je sanjao da se nađe među putnicima za Mundijal u Kataru, taj cilj nije ostvario.

Tokom boravka u Sarpsborgu, Ilić je branio u 12 utakmica u svim takmičenjima, primivši 25 golova. Njegov prelazak u Crvenu zvezdu predstavlja značajan korak u karijeri i priliku da se dokaže na domaćoj sceni.

7
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter