0
Domaći fudbal

TSC Backa Topola - Crvena Zvezda, Superliga Srbije. Backa topola, Srbija Mart 2, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

TSC IZABRAO NOVOG TRENERA: Poznato ko menja Žarka Lazetića na klupi Topolčana!

Objavljeno: 27.06.24 u 21:21

Tokom karijere, bio je pomoćnik Zorana Mamića u nekoliko klubova

Žarko Lazetić je iznenada napustio Bačku Topolu i otišao u Makabi iz Tel Aviva, a novi šef stručnog štaba TSC-a postaće dojučerašnji strateg Veleža – Dean Klafurić.

Prvi izbor čelnika TSC-a bio je selektor kadetske reprezentacije Srbije, Jovan Damjanović, ali zbog ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije, koji nije želeo da ga pusti, nije mogao da pređe u Bačku Topolu.

Dean Klafurić je prethodne sezone uspešno vodio mostarski Velež, zauzevši treće mesto u prvenstvu Bosne i Hercegovine i plasiravši se u kvalifikacije za Ligu konferencije. Iznenada je raskinuo ugovor sa klubom iz Mostara 17. juna, pa će u TSC doći bez obeštećenja.

Tokom karijere, bio je pomoćnik Zorana Mamića u nekoliko klubova, uključujući Dinamo Zagreb. Prvi ozbiljan samostalni angažman imao je kao selektor ženske reprezentacije Hrvatske. U Poljskoj je osvojio duplu krunu sa varšavskom Legijom, a vodio je i klubove Slaven Belupo, Hrvatski Dragovoljac, Etnikos, mađarski Honved, te gore pomenuti Velež.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter