2
EURO 2024
Joakim Lev.

FOTO: Printscreen/YouTube

STRANAC IPAK PREUZIMA SRBIJU? FSS već ušao u pregovore sa legendarnim Joakimom Levom!

Objavljeno: 27.06.24 u 11:49

Joakim Lev bi mogao da bude rešenje

Nove informacije govore da se u Berlinu danas odvijaju ključni pregovori između čelnika Fudbalskog saveza Srbije i Joakima Leva, iskusnog nemačkog trenera. Ovo postavlja pitanje da li će Lev preuzeti mesto selektora „orlova“ od Dragana Stojkovića Piksija.

Kako prenosi Republika“, dani Dragana Stojkovića na klupi reprezentacije Srbije su odbrojani. Sve je glasnije mišljenje da bi angažovanje stranca moglo biti najbolje rešenje za našu selekciju, a Lev se pojavljuje kao vodeći kandidat. Sa reprezentacijom Nemačke, Lev je osvojio Mundijal 2014. godine, čime je dokazao svoje trenerske kvalitete na najvišem nivou.

I naši čitaoci veruju da bi stranac bio najbolje rešenje za „orlove“. U nedavnoj anketi, većina ispitanika glasala je za opciju stranog trenera, uz Veljka Paunovića kao drugog najpopularnijeg kandidata. Ovo ukazuje na široko rasprostranjeno mišljenje da je timu potreban iskusan stručnjak sa čvrstom rukom, autoritetom i bogatim znanjem.

Reprezentacija Srbije već godinama nije ostvarila značajan rezultat na velikim takmičenjima. Ni na Mundijalu u Rusiji, ni na Mundijalu u Kataru, a ni na ovogodišnjem EURO 2024 u Nemačkoj. Promena je potrebna hitno kako bi se „orlovi“ resetovali i spremno ušli u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026, kao i u elitnu A grupu Lige nacija.

Lev, koji je sa Nemačkom 2014. godine postao prvak sveta i u polufinalu porazio Brazil sa 7:1 na njihovom terenu, ima potrebnu ekspertizu da vodi Srbiju ka boljim rezultatima. Njegovo potencijalno imenovanje može biti korak ka povratku srpske reprezentacije na put uspeha.

38
9

2 Komentara

    • S zreba dozvoliti nekom propalom trenerutipaJokanovic danas i dalje vodi u mrak!Madosta vise ziherasa i bukerasa i igre sasedam obrambenih igraca pa tako ne igra vise niko nigdje!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter