0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/Instagram

SRBIN POKUŠAO DA UTRČI NA TEREN SA ZASTAVOM: Redari ga skoro minut juri po terenu, zbog zastave „Nema predaje“! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.24 u 13:56

Ovaj incident nije bio viđen u prenosu uživo

U jednom nezaboravnom trenutku na utakmici između Srbije i Danske na Evropskom prvenstvu u fudbalu, jedan hrabri navijač je ukrao šou svojim neobičnim ulaskom na teren. Dok su fudbaleri borili za svaki centimetar terena, ovaj navijač je odlučio da izvede svoj protest na vrlo nekonvencionalan način.

Pokušavajući da uđe na teren sa zastavom na kojoj je pisalo „Kosovo je srce Srbije“ i „Nema predaje“, navijač je brzo privukao pažnju. Iako je zastava skliznula i pala dok je preskakao ogradu, to ga nije zaustavilo u njegovoj misiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Necenzurisano (@necenzurisano_)

Snimci događaja pokazuju kako je navijač vešto manevrisao između obezbeđenja, izbegavajući njihove pokušaje da ga zaustave. Ubrzo je postao glavna atrakcija, dobijajući bučnu podršku sa tribina dok je trčao po terenu.

Nakon intenzivne potere koja je trajala skoro minut, obezbeđenje je konačno uspelo da ga savlada i odvede sa terena. Dok je bio uhvaćen, navijač je demonstrirao neuništiv duh i odlučnost, ostavljajući trajan utisak na sve prisutne.

Incident je dodao dramu na već napetu utakmicu i podsetio nas na strastvenost navijača koji ne žele da njihov glas ostane nečujan.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter