1
EURO 2024
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

SKANDAL OGROMNIH PROPORCIJA NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Troje navijača izbodeni od strane teroriste! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.24 u 22:41

Nemci ponovo zakazali.

Nemačka ne drži bezbednost navijača na najvišem nivou za vreme toka ovog Evropskog prvenstva u fudbalu, a ponovo je umalo izbegnuta potpuna tragedija.

Naime, najverovatnije islamistički terorista iz Sirije, napao je i povredio hladnim oružjem troje ljudi, od čega jednog nemačkog tinejdžera, te dva turska državljanina.

Kako prenosi Bild, Policija je uhapsila Sirijca (25) koji je na Šlosplacu u Štutgartu izvršio napad u navijačkoj zoni, koja je pod strogom kontrolom.

Očevidac događaja je govorio za pomenuti list.

– Čuo se zvuk koji je zvučao kao pucanj. Svi su potrčali ka izlazu. Neki su dobili udarce, ali srećom niko nije pao – inače bi moglo biti ozbiljno.

 

0
0

1 Komentara

  1. Bio sam u Moskvi na Svetskom prvenstvu 2018. Nešto ovako se prosto nije moglo dogoditi… Broj policije OMON koji je bio prisutan, kao kad se kod nas igra derbi ali sad zamislite tako svuda po gradu… svi 190 cm i više svi 100 kg i više…baš Pretorijanska garda…a kad vidim ove nemce od 170 kojima je oklop teži od njih samih i još žene među njima, jasno je da tu nema ni S od Sile… već S od Smeha 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter