4
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

REZULTATI HOTSPORT ANKETE: Narod bira Piksijevog naslednika, dva imena se ističu u konkurenciji za selektora Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.24 u 09:53

Srbija je doživela neuspeh na Evropskom prvenstvu

Juče su se u medijima pojavile informacije da selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, neće ostati na svojoj poziciji nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu.

Iako je Piksi izjavio da ne postoji klauzula u njegovom ugovoru sa Fudbalskim savezom Srbije (FSS) koja bi omogućila raskid u slučaju loših rezultata, njegova smena je neizbežna zbog lošeg plasmana u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Zbog toga smo mi pitali čitaoce, ko bi bio najbolja opcija kada je u pitanju nasledstvo pozicije popularnog Piksija na užarenoj klupi selektora reprezentacije Srbije.

FOTO: HotSport

Na osnovu ankete i naših predloga za ime novog selektora Srbije, čitaoci HotSporta su najveću podršku dali Veljku Paunoviću, čoveku koji je sa mladom reprezentacijom 2015. godine na Novom Zelandu osvojio Svetsko prvenstvo, 38% glasova.

Na drugom mestu je bivši trener Partizana, Votforda, Fulama, Šefild junajteda i Dinama iz Kijeva, Slaviša Jokanović, koji se i u prošlosti pominjao kao jedan od kandidata sa 22% glasova.

Potom za njim slede Dejan Stanković sa 15% glasova, pa potencijalni strani selektor sa 14%, dok su Marko Nikolić i Vladimir Ivić dobili po 7% odnosno 5% glasova.

60
19

4 Komentara

  1. JEDINO DOVOLJNO LUD JE LALATOVIC DA BUDE SELEKTOR SVI OVI PREDLOZI SU UDOMLJAVANJE ISTROSENIH „strucnjaka“ KOJI SU SVOJE ODSLUZILI IZUZEV STANKOVICA KOJI GLUMI MURINJA I ZATO CE BRZO PROPASTI JER TAJ FUDBAL VISE NE PIJE VODE.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter