7
EURO 2024

FOTO: Starsport

(REZULTATI ANKETE) NAROD SMENIO DŽAJIĆA: Čitaoci HotSporta jednoglasni, hoće Vidića za predsednika!

Objavljeno: 27.06.24 u 17:56

Volja naroda je jasna – Srbija želi promene!

Šta god rekao Dragan Stojković Piksi, Srbija jeste doživela fijasko na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i to je jasan signal da su našem fudbalu potrebne momentalne i radikalne promene.

Kao prvi korak ka tome dogodila se ostavka potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije i desne ruke Dragana Džajića, predsednika FSS-a, Branislava Nedimovića. Ipak, to neće biti dovoljno za promene u srpskom fudbalu. Najavljen je odlazak Jovana Šurbatovića iz Saveza, kao i smena Dragana Stojkovića Piksija što je nešto potpuno normalno i očekivano posle debakla u Nemačkoj.

Ono što je ključno mora doći do promena u samoj strukturi Fudbalskog saveza Srbije, na prvom mestu na mestu predsednika. Draganu Džajiću hvala za sve što je radio u prošlosti, ali je činjenica da on uopšte nije više u stanju da rukovodi vodećom institucijom srpskog fudbala.

Zato smo i vas pitali šta mislite da li je potrebna promena na čelu saveza i da li je konačno vreme za Nemanju Vidića ili Dragan Džajić radi dobro svoj posao, a rezultati ankete su i više nego očekivani.

Naime, prema uzorku od više od 1.100 glasova, ukupno 97% ljudi glasa da je ZA dolazak Nemanje Vidića na čelo Saveza, dok preostalih tri odsto smatraju da Dragan Džajić ne treba da ide.

Volja naroda je jasna, potrebne su korenite promene i sa njima treba krenuti što pre, poželjno – odmah!

121
4

7 Komentara

  1. Sjajan je naša Srpska legenda(majpošteniji čovek u fudbalu)!Sve najuriti iz rukovodstva našeg fudbala osi njega!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemora biti predsdnik FSS bivsi budbaler ako takvog nemamo koji poseduje umesnost i znanje.Potreban je idgovoran strucsn ciste biografije menader jer tu treba organizator on neigra fudbal

    0
    0
    Odgovori
  3. Koji bre Džajić – Bajden jadnik nit zna dal je došo ili pošo. Vidić mora da dodje i da spasava što su ovi smradovi usrali do očiju i da se ta bagra nikad više ne pojavi u FSS.

    3
    1
    Odgovori
  4. Ako vec hocete da smenite Djajica onda na njegivi mjesti dovedite Baneta Ivanovica fudbalera nad kim ste napravili nepravdu ,a ne ovog koji je malo htio malo ne igrati za reprezentaciju a i izbacio nas je svojim mahanhem krilima sa S.P u Juznoj Africi.

    0
    3
    Odgovori
  5. Šta to može i Vidić spektakularna da promeni. To su velike stvari za koje je potrebno vreme da se vide neke promene na bolje. Nije tu stvar samo u jednom čoveku(Piksiju) tu treba bar dve-tri godine da prodju da se vide promene na bolje…

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter