0
EURO 2024

head coach Dragan Stojkovic and goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic )R= during the training session trening at Sports centre of Football Association of Serbia on June 02, 2024 in Stara Pazova , Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI PONOVO SLAGAO NACIJU? Pričao kako ničega nije bilo, a fudbaleri mu prave incidente po minhenskim kafanama!

Objavljeno: 27.06.24 u 20:33

Sve se odigralo uoči meča sa Danskom

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh, ovog puta na Evropskom prvenstvu gde je takmičenje završila u grupnoj fazi na poslednjem mestu uz jedan postignut pogodak. Svima je jasno da nešto ne valja unutar i oko same reprezentacije, kao i da su potrebne velike promene.

Da nije dobro, potvrdilo je i pisanje Telegrafa, koji ističe da je golman Srbije Vanja Milinković Savić bio učesnik incidenta u jednoj kafani u Minhenu.

Naime, reprezentativci su uoči meča sa Danskom dobili slobodan dan. Neki su to iskoristili da se vide sa porodicama, a Vanja je odlučio da izađe i da svrati do srpske kafane.

Kako navodi pomenuti medij, Milinkovića Savića je iznervirao komentar jednog od navijača koji je sedeo u kafani, a komentarisao mu da bi trebalo da sedi u karantinu i priprema se za meč, ne da pije. Ubrzo je reagovalo obezbeđenje, a u sve se umešao na kraju i vlasnik lokala.

Javio se i vlasnik lokala koji je potvrdio da je došlo do incidenta, ali da to nije bilo zbog komentara navijača:

– Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili – rekao je gazda lokala u Minhenu za Telegraf. 

4
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter