1
Evroliga
KK Partizan

Players of Partizan (left to right): Frank Kaminsky, Mateusz Ponitka, Tristan Vukcevic, Kevin Punter, Balsa Koprivica, Ognjen Jaramaz, Jaleen Smith, PJ Dozier, Danilo Andjusic and James Nunnaly at ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SPREMA BOMBU: Najbolji igrač evroligaša na korak od potpisa za crno-bele!

Objavljeno: 27.06.24 u 13:40

Partizan će izgledati potpuno drugačije naredne sezone

Partizan se aktivno priprema za narednu sezonu, a najnovije vesti govore da bi u njihove redove uskoro mogao da stigne Sterling Braun, najbolji igrač Albe iz Berlina u prethodnoj sezoni.

Prema informacijama Mozzart Sporta, pregovori između Partizana i Sterlnga već neko vreme traju i sve ukazuje da će ovaj američki internacionalac uskoro obući crno-beli dres.

Braun je prošlu sezonu proveo u Albi iz Berlina gde je bio jedan od najsjajnijih igrača, uprkos teškoj sezoni kluba koji je završio na poslednjem mestu tabele Bundeslige. Prosečno je beležio 11,2 poena, 3,3 skoka i 2,4 asistencije po meču, demonstrirajući svoju sposobnost da dominira na parketu.

Pre dolaska u Evropu, Braun je imao iskustvo u NBA ligi igrajući za timove poput Milvokija, Hjustona, Dalasa i Los Anđeles Lejkersa, gde je sticao dragoceno iskustvo i razvijao svoju košarkašku karijeru.

Pored Sterlinga Brauna, Partizan je takođe u pregovorima za angažman Marija Nakića i Arijana Lakića, dok se spominje interesovanje za Ajzaka Bongu, što ukazuje na ambiciozne planove kluba iz Humske za narednu sezonu.

72
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter