0
Domaći fudbal

Sasa Jovanovic (C) celebrates after scoring a goal with team mates Ifet Djakovac (L) Milos Cvetkovic (R) Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PRAVI DOBAR TIM ZA NAREDNU SEZONU: Uzdanica TSC-a pred potpisom za crno-bele!

Objavljeno: 27.06.24 u 20:16

Partizan i TSC su u završnim pregovorima

FK Partizan aktivno radi na dovođenju igrača i sklapanju tima za narednu sezonu, a u toku današnjeg dana crno-beli su ozvaničili jedno, dovorili drugo pojačanje, a vrlo su blizu i trećeg.

U pitanju je fudbler dobro poznat srpskoj javnosti, Ifet Đakovac, jedan od najboljih igrača TSC-a.

Ifet Djakovac (R) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kako saznaje Mozzart Sport, Partizan i TSC su u završnim pregovorima oko Đakovca i trebalo bi da nekadašnji đak omladinske škole crno-belih bude u avionu za Moskvu 1. jula.

Vezista iz Sjenice je bio u mlađim kategorijama Partizana, ali nije dobio seniorski ugovor. Put ga je potom vodio u Tutin i Zlatibor, iz kojeg je u januaru 2021. došao u TSC. Pod dirigentskom palicom Žarka Lazetića, Đakovac je doslovno eksplodirao i postao jedan od najboljih veznih igrača u ligi.

16
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter