1
Domaći fudbal

Ibrahim Zubairu at Mozzart Prva Liga 2022/2023 match between fc Rad and fc Jedinstvo Ub at Kralj Petar Prvi Stadium on November 5th, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

NOVO POJAČANJE U HUMSKOJ: Partizan doveo jednog od najboljih igrača Jedinstva iz Uba za pola miliona! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.24 u 16:47

Takođe, planirano je da mladi Ganijac dobije srpski pasoš i predstavlja opciju za bonus igrača naredne sezone  

FK Partizan aktivno radi na dovođenju igrača i sklapanju tima za narednu sezonu, a novi igrač crno-belih postaće krilni napadač Jedinstva iz Uba, Ibrahim Zubairu.

Zubairu ima 20 godina i predstavljaće četvrto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Klub iz Humske će za mladog Ganjanina platiti 500.000 evra u ratama, a fudbaler bi trebalo da potpiše ugovor na četiri godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Igrač nije želeo da se priključi pripremama doskorašnjeg kluba, budući da je imao veliku želju da pojača Partizan u letnjem prelaznom roku.

Planirano je da mladi Ganijac dobije srpski pasoš i predstavlja opciju za bonus igrača naredne sezone

23
2

1 Komentara

  1. Sada još da dovede centafora, levog beka , a mogao bi i desnog beka i onda je kompletirana ekipa, ove mlade fudbalere ako nemaju mesta u ekipi FK Partizan treba ih dati na pozajmici, do godinu dana, da bi stekli iskustvo i bili budućnost FK Partizan.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter