1
EURO 2024
Nenad Lalatović

Nenad Lalatović (FOTO: Starsport)

LALATOVIĆ BESAN ZBOG AVIONA SA HRVATSKOM ŠAHOVNICOM: „Ja bih odmah izleteo da sam to znao!“

Objavljeno: 27.06.24 u 09:44

Lalatoviću nije bilo svejedno kada je ovo čuo

Kontroverzni srpski fudbalski Nenad Lalatović izjavio je da bi napustio avion da je bio u situaciji kao reprezentativci Srbije pre odlaska na Evropsko prvenstvo u Nemačku.

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je na Evropsko prvenstvo u Nemačku u avionu sa hrvatskom zastavom. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, bio je prisutan prilikom njihovog ispraćaja i izrazio je veliko nezadovoljstvo zbog tog incidenta. Lalatović je bio šokiran kada je saznao na koji način su „orlovi“ putovali u Nemačku.

Mislio sam da je skrivena kamera, to je takav propusti i sramota. Ne mogu da verujem da je to istina. Da naš predsednik uđe u avion sa šahovnicom… Ja bih izašao iz aviona i čekao sledeći. To nam je možda bio maler – kazao je za TV Informer Nenad Lalatović.

Boško Đurovski se nasmejao i poručio Lalatoviću:

Znam da bi ti izašao iz aviona – rekao je Đurovski tokom specijalnog programa na TV Informer.

2
1

1 Komentara

  1. EVO VAM LIKA ZA SELEKTORAA NE SJETILI SE ISTROSENOG JOKANOVICA I DRUGIH KOJI NIGDJE NE RADE I SAD BI IH UDOMILI KO PIKSIJA KAD JE ISPUSIO U KINI !Lalatovicazaselektora jer je dovoljno luddane slusa fudbalsku mafiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter