0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

Team of Serbia pose for a photo prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORTPedja Milosavljevic/STARSPORT

KAKAV AMATERIZAM SRBIJE! Ovo je momenat kada su Orlovi saznali PIksijev tim za Dansku, snimak koji je šokirao naciju! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.24 u 09:40

Tadić je već govorio o tome da par sati pre meča nisu imali ideju ko će igrati

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoj nastup na Evropskom prvenstvu nakon što je remizirala sa Danskom u odlučujućem meču grupne faze. Naša ekipa je spakovala kofere ranije nego što se nadala, iako su očekivanja bila visoka.

Mnogo polemike i neizvesnosti pratilo je izbor sastava koji je selektor Dragan Stojković Piksi izveo za meč protiv Danske. Čak ni sami igrači nisu bili sigurni ko će se naći u startnoj postavi sve do poslednjeg trenutka.

Kapiten Dušan Tadić otkrio je medijima nakon utakmice da su igrači saznali postavu tek sat i po vremena pre početka susreta.

Nismo znali postavu, saznali smo sat i po vremena pred utakmicu. Malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da odgovore zahtevima – rekao je Tadić.

Zanimljivo je da je trenutak kada su igrači saznali sastav tima zabeležen uživo, jer su četiri igrača gledala u svoje telefone i međusobno komentarisala. Iako se ne može sa sigurnošću potvrditi da li su upravo tada saznali startnu postavu, vremenski okvir se poklapa.

U emisiji „Svi igraju, fudbal pobeđuje“ na Radio Televiziji Srbije, pojavio se snimak koji pokazuje deo atmosfere u timu neposredno pre ključnog meča.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter