1
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

tokom povratka reprezenytacije Srbije u fudbalu sa EURO Germany 2024 at aeroport Nikola Tesla on June 26, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

BURNA REAKCIJA PIKSIJA: Selektor Srbije planu nakon pitanja novinara o njegovoj smeni! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.24 u 09:03

Piksi je bio izrevoltiran pitanjem

Fudbalska reprezentacija Srbije okončala je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nakon što je u ključnoj utakmici remizirala sa selekcijom Danske rezultatom 0:0. Tim pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija vratio se u Beograd posle višesatnog odlaganja leta.

Planirano je da Orlovi polete sa aerodroma u Minhenu oko 17 sati, ali je let prvo pomeren na 19.20, a zatim na 19.30. Konačno, avion je uzleteo oko 22 sata i sleteo u Beograd sat i po kasnije.

Selektor Dragan Stojković prvi je izašao pred medije, gde je suočen sa pitanjima o eventualnoj ostavci.

Aj’ sledeće pitanje – rekao je Stojković.

Na pitanje novinara o odgovornosti za neuspeh, Stojković je odgovorio:

Ja sam najodgovorniji, ja donosim odluke. Sve što sam uradio, uradio sam najbolje po tim. Od treninga, priprema utakmice, do analiza protivnika, do svega što je u opisu posla. Nemojte da ste toliko… Samo se malo smirite sa pitanjima, nisam ja rijaliti. Ne treba senzacije praviti. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju. Ne zaboravite, 90% ljudi u Srbiji je smatralo da ćemo „popiti“ pet ili šest golova od Engleza – zaključio je selektor.

4
4

1 Komentara

  1. I sad cete udomiti istrosenog Jokanovica sa prevazidjenim nacinom razmisljanja u modernom fudbalu koji vec odavno ne daje rezultate i on je strucnjak za trecu ligu evrope?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter