6
EURO 2024
Zvezdan Terzić

Crvena Zvezda Zvezdan Terzic, konferencija za medije Beograd, Srbija on Dec. 21, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Evo šta generalni direktor Zvezde kaže o pričama da se vraća u FSS!

Objavljeno: 26.06.24 u 16:50

Zvezdan Terzić je jasno objasnio svoj stav

Nedavno smo preneli informaciju Telegrafa da će nakon navodne čistke u Fudbalskom savezu Srbije jedna od prvih opcija za dolazak u Staru Pazovu biti Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

Tim povodom naša redakcija je odlučila da direktno kontaktira funkcioniera šampiona Srbije.

Ne interesuje me FSS. Bio sam tamo predsednik pre skoro 20 godina. Interesuje me samo Crvena zvezda i da što pre prišijemo četvrtu zvezdicu na grbu – jasno je poručio Terzić.

Tako da ostaje jasno da Terzić neće biti u novim strukturama Fudbalskog saveza Srbije, a ko će biti videćemo u narednom periodu, ako do promena koje su neophodne uopšte i dođe.

U nastavku možete glasati na anketi da li Dragan Stojković Piksi treba da ostane selektor Srbije ili ne.

Da li Piksi treba da ostane selektor reprezentacije Srbije?
Loading ... Loading ...
48
37
6 Komentara
  1. Nece ,,dr,,iz Zvezdeposto tu najbolje ,,saradjuje,,sa svojim sinovima koji mu ,,pozajmljuju novac,mada je njihov prihod,prrma objavama,desetostruko manji od pozajmice?Uz to,doduse ,,oslobodjen,,optuzbe ima iskustva iz OFK,sada ce,verovatno,biti nova filijala,a kaze da nemaju saradnju!

    1
    0
    Odgovori
  2. Sa njegovim dolaskom u C. Zvezdu,srpski fudbal tone! Koliko je dao reprezentativaca? Nula.
    p.s.vratite ga u CG.

    1
    0
    Odgovori
    • Sa poternice i fotelju,pa ,,oslobodjen,,optuzbe.Iskustvo iz OFK mu daje mogucnost,skojim sada ,,ne saradjuje,,da se bavi unosnijim poslovima!To u FSS verovatno bi bilo rizicnije.Uz sinovi sa pozajmicama ne mogu funkcionisati.Zanimljivo,tako je objavljeno prihod sinovljeve firme je desetostruko manji od pozajmice!?Zanimljivo.

      1
      0
      Odgovori
  3. Poslednji ekser ukucao je Karadzic ,otjeravsi Antica i Muslina .Zasto ih otjera ?Ljudi nisu dali da im nekisalabajzer sastalja tim.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter