2
Domaći fudbal
FK TSC

Milos Pantovic celebrates after scoring a goal with Aleksandar Cirkovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between FK IMT and FK TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on February 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC HOĆE SELEKTORA SRBIJE? FSS je sada na potezu! (FOTO)

Objavljeno: 26.06.24 u 17:55

TSC ima ozbiljne planove za narednu sezonu

TSC iz Bačke Topole je blizu rešenja pitanja trenera za predstojeću sezonu, a rešenje dolazi iz redova Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon neočekivanog odlaska Žarka Lazetića u Makabi iz Tel Aviva, uprava TSC-a morala je brzo da reaguje i pronađe zamenu. Razmatrane su razne opcije, kako domaće tako i strane, ali trenutno je u prvom planu selektor srpske kadetske reprezentacije, Jovan Damjanović.

Jovan Damjanović
Head coach Jovan Damjanovic
Fudbal-Friendly Match-Srbija U18 v Italija18
Novi Sad, 07.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Damjanović je ove godine na Evropskom prvenstvu na Kipru pokazao svoje trenerske sposobnosti, vodeći jednu od najtalentovanijih generacija srpskog fudbala. Njegovo iskustvo i uspeh sa mladim igračima privukli su pažnju TSC-a, koji mu je već uputio ponudu.

Sada je na potezu Damjanović, kao i Fudbalski savez Srbije, s obzirom na to da je on trenutno pod ugovorom kao selektor kadetske reprezentacije. Ukoliko se sve strane dogovore, Damjanović bi mogao preuzeti kormilo TSC-a i voditi klub u novoj sezoni.

0
0
2 Komentara
  1. Ovi zvezdsi okupiraju FSS kao da su Bogom dani.A cilj je da mesetare našom ligom:namestaju
    ljude na celu sudiske organizacije,
    takmičarske organizacije,discipline komisije i ostale ljude poslušni zelenoj zvezdi da bi zvezda bila prva jer tako igra ligu šampiona a samim tim dadija 20 000 000 miliona evra.Setimo se koliko im je
    smesnih penala svirano šest do sedam godina unazad.A što i nebi kad niko u savezu ne reaguje.A i zašto bi kad im to odgovara?
    Uz svih tih malverzacije stano su prvi u našem prvenstvu.A nikad nisu dali više od jednog ključnog
    igrača u reprezentaciji,pa ni taj vidic nikakav doprinos nije đavo u reprezentaciji ali je znao da ucenjuje ko će da igra a ko ne,i nije se uvek odazivao ureprezentaciju.
    SAVO MILOSEVIC ZA PREDSEDNIKA JER JE NAJVISE DAO A POSTEN COVEK
    POZIVAM SVE PRISTALICE PARTIZANA DA SE AKTIVIRAJU I NEDAJU DA SAMO ZVEZDA DAJE PREDSEDNIKE I SELEKTORE AKOJI RADE SAMO U INTERESU C ZVEZDE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter