0
EURO 2024

FOTO: Starsport

TADIĆ SMATRA DA JE ZASLUŽIO BOLJI TRETMAN: Modrić tri godine stariji od mene, a svaku utakmicu je na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.24 u 08:33

„Mislim da sam igrao više da bih mogao da pružim više“

Srbija je sinoć odigrala svoj poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva sa Danskom, a rezultat meča iznosio je najnepopularnijih 0:0.

U emisiji „Svi igraju, fudbal pobeđuje“ na RTS, fudbalski analitičar, Rade Bogdanović izjavio je Dušana Tadića izjavom da je vreme za penziju.

Pitali su ga novinari u Nemačkoj o toj Bogdanovićevoj izjavi, a posle kratkog osmeha, ona je očigledno teško pala Dušanu.

– Uh… Kako je ovo teško. Samo sekund, izvinite. Pa dobro, eto, ajde. Mislim da sam zaslužio bolji tretman da bih mogao više da pružim ekipi zato što sam ja timski igrač i hoću da pomognem timu. Nisam ja bitan u ovoj priči, bitno je šta donosiš na terenu. Mislim da sam igrao više da bih mogao da pružim više, odluka je takva, moram da je poštujem. Gledam, evo za Hrvatsku je Modrić tri godine stariji od mene, a skoro svaku utakmicu je na terenu. Igram koliko treba da igram, koliko mi kažu i ja ću da poštujem.

Da li ćemo gledati Tadića i dalje kao kapitena reprezentacije?

– Videćemo, treba napraviti analizu i videti šta i kako. 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter