1
EURO 2024

FOTO: Starsport

RADE BOGDANOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO PIKSIJA: On je samoljubiv, sujetan, neobjektivan i ima platu milion i po evra! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.24 u 08:15

„Selektore mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću“

Srbija je sinoć odigrala svoj poslednji meč grupne faze sa Danskom, a rezultat meča iznosio je najnepopularnijih 0:0. 

Selektor Dragana Stojković Piksi je posle meča istakao da nije zadovoljan samo rezultatom i da nikom nismo bili vreća za udaranje, što je Radetu Bogdanoviću zasmetalo, pa je na RTs-u rekao sledeće.

Pa realno, selektor je večeras lepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal, što je samoljubiv i izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor. Zasmetala mi je njegova sujeta, da niko nije očekivao da nas udara kao vreću. Čovek ima platu godišnju milion i po evra. Sačekajte… Selektore mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću, dali smo ti platu, dali ti, novinari u Minhenu koji ništa ne smeju da te pitaju, da li smo ti da se digneš ispred tima, Saveza – rekao je Rade Bogdanović.

34
3
1 Komentara
  1. Covjek je upravu.Katastrofa od igre.Mi smo vise igrali na nasoj polovini trerena sa golmanom.Mi izgleda nismo sposobni ni dupli pas da odigramo.Gubili smo lopte ,ma uzas i jad.Nema sta selektor da kaze nego da da ostavku .To je jedino sto moze da kaze.Pozdrav!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter