2
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X/Youtube

RADE BOGDANOVIĆ JE NEMILOSRDAN PREMA VEČITIMA: „U Zvedi i Partizanu imate jako puno stranaca, krševa!“

Objavljeno: 26.06.24 u 23:45

Uvek bez dlake na jeziku!

U studiju RTS-a pred večerašnje mečeve Portugala protiv Gruzije i Češke protiv Turske, stručni konsultanti su se okupili kao i obično. Među njima se nalazio i Rade Bogdanović, koji je analizirao učinak Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Na pitanje o daljim koracima nakon eliminacije Orlova sa Eura, Bogdanović je naglasio hitnost potrebnih promena, posebno okretanje ka domaćim igračima.

Ja mislim da Fudbalski savez Srbije kao krovna organizacija i neko ko upravlja fudbalom u Srbiji, jer A tim je samo jedan deo svega, mora da se menja. Mora iz korena da se promeni. Uočljivo je da u našoj reprezentaciji nemate našu decu, nemate decu iz naše lige. Naša deca ne igraju fudbal. U Zvedi i Partizanu imate jako puno stranaca, krševa, koje ne možeš gledati.

Mora kompletna struktura i organizacija klubova da se promeni. Potpisujem, naša deca imaju enormno talenta. Taj talenat mora da se usmeri na pravu stvar. Slažem se sa Sašom i sa Miroslavom. U budućnosti, neće se moći tek tako lako plasirati. mi smo i ove godine imali problema. Uz jedan dobar rad…Stvarnoi promene moraju da s enaprave. mi moramo da kapiramo, a ne da kopiramo i to je susština u celoj priči.

10
1

2 Komentara

  1. A ti Bogdanovicu pocinjes da licis na jednog politicara gde je samo on na TVu. Gde god covek nesto da procita tu je prepametni Bogdanovic a gde si ti zaradio novce u svojoj zemlji ili kao stranac

    1
    0
    Odgovori
  2. To koliko stranci kostaju, i nije tragedija… Tragedija je kada se pogleda struktura troskova jednog transfera.. Primera radi, kada je Partizan prodao za 4 000 000 miliona evra Škuletica, 20% od transfera uzeo je Rajo Bozovic agent… Koliko je ostalih bilo ugradjenih to samo Vucela i Vazura znaju..Bude li sve kod nas puklo, i sva istina izadje na videlo, ja misli da od Slavije do spomenika Nemanji na svakih 5 metara sa obe strane ulice bice po jedan STUB.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter