2
Fudbal

Dusan Tadic (L) and Jovan Surbatovic during the opening official Fan Shop of Fudbalski Savez Srbija Football Federation of Serbia on June 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

POČINJU VELIKE PROMENE: Generealni sekretar FSS dobio otkaz!

Objavljeno: 26.06.24 u 23:19

Po svemu sudeći, ovo je tek početak!

Selektor Dragan Stojković Piksi je na ivici gubitka posla nakon neuspešnog nastupa na evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde je naš nacionalni tim završio kao poslednji u grupi, zajedno sa Danskom, Engleskom i Slovenijom.

U istom pravcu ide i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Izveštaji „Telegrafa“ ukazuju da će doći do značajnih promena u Fudbalskom savezu Srbije usled nedavnih događaja u nacionalnom timu, uključujući ozbiljne organizacione propuste tokom proteklih meseci.

Kulminacija problema bila je kada je Šurbatović iznajmio čarter let od hrvatske kompanije za rukovodstvo FSS-a, što je naišlo na neodobravanje predsednika države.

Očigledno, ovo je samo početak promena koje nas čekaju…

132
8

2 Komentara

  1. Dosta više ovaj Bogdanović jede govna, gde je i šta pokazao i dokazao posle prestanka sa igranjem…trebao Piksi da skine košulju i pantalone i da trči umesto milinković savića ,da bolje iznosi loptu od lukić i veljković, da centrira boljenego gudelj i źivković i daje golove umesto vlahović tadića i Mitrovica…udarila im lova u glavu i nemaju osećaj za rodoljublje… isključivi krivci su igrači koji nisu imali dušu da umru… zbog ovih veličina nije poveo borce,koji trče,jak razlog …maksimovića ne pušta,nije poveo radonjić radonjića erakovića lazovića zbog klase koja neće da se oznoji…

    4
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter