1
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

PIKSI NIJE JEDINI: Poznato ko će „nastradati“ zbog aviona sa hrvatskom šahovnicom u koji je ušao Vučić!

Objavljeno: 26.06.24 u 17:58

Poznato je ko će odgovarati za ogorman propust pred put fudbalera Srbije u Nemačku

Dragan Stojković Piksi će uskoro napustiti mesto selektora reprezentacije Srbije, saznaje Informera“ iz izvora iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Srbija je sinoć završila svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a loši rezultati su bili kap koja je prelila čašu za Stojkovića. Trenutno se razmatra način na koji će se obaviti raskid saradnje, s obzirom na to da u njegovom ugovoru postoji otkupna klauzula od milion evra.

Predstoji i formalna sednica Upravnog odbora FSS, na kojoj će biti doneta konačna odluka o njegovoj smeni. Osim Stojkovića, očekuje se da će poziciju napustiti i generalni sekretar Jovan Šurbatović, zbog skandala sa hrvatskom zastavom na avionu reprezentacije.

Naime, naš tim je na prvenstvo otputovao avionom sa hrvatskom zastavom, što je izazvalo burne reakcije u javnosti i dodatno pogoršalo situaciju. Prema informacijama Informera, čelnici FSS su danas održavali niz telefonskih sastanaka na kojima su se složili da je raskid sa Stojkovićem neizbežan, delom zbog ogromnog pritiska javnosti i medija, koji su nezadovoljni njegovim vođenjem ekipe.

Stojković je u više navrata izjavljivao da neuspeh nije katastrofa i da su igrači dali sve od sebe, što je dodatno iritiralo mnoge navijače i fudbalske stručnjake. Ostaje da se vidi kako će se rešiti finansijski aspekt raskida ugovora, odnosno da li će mu biti isplaćena pomenuta klauzula ili će se dogovoriti sporazumni raskid saradnje.

56
6
1 Komentara
  1. Ne treba stojkovica Menjati vec smanjiti uticaj menadzerima da sastavljaju tim preko vlasti i politicke hobotnice koja gura ruke u sve pore drustva!
    Dok god to ne zaustavimo nece nam niko pomoci na poziciji trenera!
    Menjati sistem gde Selektor sastsvlja tim bez ikakvog uticaja sa strane!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter