2
EURO 2024

FOTO: Starsport

PIKSI DOBIO PITANJE O ODLASKU SA MESTA SELEKTORA: „Nemam čega da se stidim, nije ovo nikakva tragedija!“

Objavljeno: 26.06.24 u 08:50

„Nije to pitanje za mene…“

Srbija je sinoć odigrala svoj poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva sa Danskom, a rezultat meča iznosio je najnepopularnijih 0:0.

Na konferenciji za medije posle meča Dragan Stojković Piksi se obratio javnosti, a jedno od pitanja bilo je da li je tačno da ima klauzulu da izađe iz ugovora sa Savezom i da li očekuje da će ostati selektor, on je odgovorio da klauzula ne postoji.

– Nije to pitanje za mene, drugo pitanje, nije nikakva klauzula u ugovoru. Nemam čega da se stidim. Ali ovo što se nismo kvalifikovali, to je sport. Gde smo pogrešili da se nismo borili. Strahovit napredak u defanizivi, svakodnevno smo radili na tome i izgleda da smo uspeli. Nema razloga za tragediju, niti će ikada biti tragedija – izjavio je Stojković.

1
6
2 Komentara
  1. Naravno da nije tragedija ali da, kao što kažeš, nemaš čega da se stidiš, dovoljno govori o tvojoj stručnosti, moralnim merilima… Pa čoveče, insistirao si da ti produže ugovor pre EP jer si svestan kolika si truba od selektora… Eto, to je jedan od razloga zbog kojih bi trebao da se stidiš a mnoštvo drugih i da ne spominjem. Na žalost, ista banda iz FSS i ti ćete, dokle god bude para, grčevito držati svoje pozicije i, i dalje, izglasavati jedne druge, a ludi narod će se i dalje ložiti da će nekada biti bolje. Neće nikada jer je stanje u našem fudbalu paralela stanju u državi… Samo bajke, spinovi…

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter