1
EURO 2024

FOTO: FSS

OGROMAN PROPUST FSS: Vučić ispratio Orlove na EURO u avionu sa hrvatskom šahovnicom!

Objavljeno: 26.06.24 u 13:23

To je ovog jutra portvrdila Ana Brnabić

Ovog jutra, gostujući u Jutarnjem programu TV „Happy“, Ana Brnabić komentarisala je učinak našeg nacionalnog tima, ali i jedan detalj koji je mnogima promakao, a to je da je reprezentacija Srbije otišla na Evropsko prvenstvo u avionu sa hrvatskom registracijom.

Naime, fudbalski tim Srbije odleteo je put Nemačke sa avionom na kojem se nalazila i hrvatska šahovnica, a pred poletanje je posetu srpskim fudbalerima imao i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić.

Ona kaže da je to sramota i da očekuje da se pronađu odgovorni koji su doneli takvu odluku.

– To je tačno. To je istinita priča. Predsednik Vučić je bio očajan zbog toga, izuzetno ljut takođe. Da je sramota, sramota je. Očekujem naravno da odgovorni za to se indentifikuju i da se vidi zbog čega se to desilo. Mi imamo našu Er Srbiju, uvek svi putujemo Er Srbijom, znam da kada predsednik Vučić putuje na duga putovanja, kao u Kinu, da uvek leti Er Srbijom i da se uvek vidi Er Srbija kada se negde sleti, jer to je naš ponos. Zašto se to desilo, ne znam, ali znam da se desilo i znam da se o tome nije govorilo da ne bismo prebacivali temu i fokus sa podrške reprezentaciji. Mislim da je to bila dobra odluka. Treba da se utvrdi kako se to desilo – rekla je Ana Brnabić na TV „Happy“.

6
5
1 Komentara
  1. Pa sto ima veze bitno da su otisli i sretno stigli kao i sretno se vratili,prestanite vec jednom stvarati probleme gdje ih nema BVB

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter