0
EURO 2024

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 FK Crvena Zvezda Miodrag Bozovic Grof-Promocija novog trenera Beograd, 02.05.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

GROF BOŽOVIĆ O ISPADANJU SA EURA: ‘Mazohisti smo!’

Objavljeno: 26.06.24 u 15:53

Otvoreno je govorio o nastupu naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

Srbija je ponovo razočarala svojim nastupom na velikom takmičenju, osvojivši svega dva boda u tri utakmice i ispavši sa EURO-a, na kojem je učestvovala prvi put posle 24 godine.

Dan nakon ispadanja naše reprezentacije oglasio se nekadašnji igrač i strateg Crvene zvezde – Miodrag Grof Božović:

Znaš kako, to što narod očekuje četvrtfinale ili polufinale, to je njegov problem. Mazohisti smo, previše se nadamo. Kada objektivno pogledaš, nisi ti mogao da očekuješ neke velike partije na ovom turniru. Srbija u kvalifikacijama nije igrala dobro, nije uspela da pobedi Bugarsku, jednu od najgorih selekcija u Evropi u ovom trenutku. Igra nije dobro izgledala ni protiv Crne Gore, Mađarske… E sada, možda je u nekim trenucima falilo malo sreće, onaj ofsajd Luke Jovića je bio u milimetar, možda je mogao da se svira penal nad Mitrovićem. Bilo je tih svetlih trenutaka kada je jedna lopta sve mogla da promeni – rekao je Božović za Mozzart sport.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter