1
EURO 2024
Feđa Dudić

Feđa Dudić (FOTO: Starsport)

FEĐA DUDIĆ SE OGLASIO NAKON ELIMINACIJE SRBIJE: ‘Piksiju je u glavi bio Katar!’

Objavljeno: 26.06.24 u 14:07

Svi znaju da je ova ekipa morala dosta bolje.

Srbija je ponovo razočarala svojim nastupom na velikom takmičenju, osvojivši svega dva boda u tri utakmice i ispavši sa EURO-a, na kojem je učestvovala prvi put posle 24 godine.

Dan nakon eliminacije brojni ljudi iz sveta fudbala izneli su svoje stavove, a među njima se našao i trener kragujevačkog Radničkog, Feđa Dudić:

Mislim da je selektor Dragan Stojković imao pred sobom sliku iz Katara, gde su na prošlom Svetskom prvenstvu igrali otvoreno, pa su možda lakše gubili utakmice. Ovaj put su igrali malo defanzivnije, čekali su kontranapade, međutim, nisu imali igrače u napadu koji su tako dobri u tranziciji – rekao je Dudić za Al Džaziru, te potom dodao:

Očekivalo se da će s ovim sastavom sigurno proći grupnu fazu, međutim, jako malo su napravili na terenu. Evo, i podatak da su za tri utakmice ukupno šutirali šest puta u okvir gola, a primera radi, Nemačka je na jednom meču dala pet golova, govori koliko je to bilo slabo – zaključio je on.

11
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter