0
EURO 2024

FOTO: Starsport

DANCI I NEMCI TVRDE DA JE SRBIJA OŠTEĆENA ZA PENAL: Da li je sudija morao da svira penal nad Mitrovićem?! (FOTO)

Objavljeno: 26.06.24 u 13:07

Čini se da je ovde moglo da se svira nešto

Srbija je ponovo razočarala svojim nastupom na velikom takmičenju, osvojivši svega dva boda u tri utakmice i ispavši sa EURO-a, na kojem je učestvovala prvi put posle 24 godine. 

Srbija, realno, nije zaslužila da prođe u narednu fazu, međutim, jedna situacija iz šesnaesterca Danske posebno privlači pažnju i pomalo podseća na onaj drugi duel sa Švajcarskom.

Ponovo je u centru pažnje bio Aleksandar Mitrović, a najzanimljivije od svega je što danski i nemački analitičari i sudije tvrde da je Srbija oštećena za jedanaesterac.

Bivši nemački sudija Manuel Grefe, je istakao:

Čist penal u grupi C! Ne možete da srušite igrača jasnije od ovoga. VAR? Zašto? Ta situacija je još jednom odlučila o sudbini Srbije na velikim takmičenjima i oni će ponovo sa pravom biti razočarani, kao što su posle Svetskog prvenstva 2018. godine – napisao je bivši sudija.

Slično mišljenje izneo je fudbalski stručnjak sa danske „TV 2 Sport“ Morten Brun.

Uh ha… Sad moramo da pazimo šta govorimo… jer jedanaesterac je bio. Mitrović je povučen za dres. Joakime Mele, kako si se izvukao sa ovim? – zapitao se Brum tokom prenosa kako piše sport.tv2.dk, pa nastavio:

Mitrović nije fauliran u prvoj situaciji (sa Joakimom Andersenom, prim. a), ali u drugoj sigurno jeste. Mele i Danska imali su mnogo sreće! 

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter