0
Ostali sportovi
Aleksandar Vučić, Olimpijske igre u Parizu 2024

FOTO: Printscreen/YouTube, Twitter/@Paris2024

VUČIĆ NAJAVIO ODLIČNE VESTI: „Očekujem 10 medalja sa OI u Parizu, za osvojeno zlato po 200.000 evra!“ (FOTO)

Objavljeno: 25.06.24 u 14:28

Vučić je govorio o predstojećim Olimpijskim igrama

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je novoizgrađeni Nacionalni trening centarMultifunkcionalnu dvoranu u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku i izrazio očekivanje da će srpski sportisti osvojiti najmanje 10 medalja na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Takođe je najavio novčane nagrade za osvajanje zlatnih medalja, u iznosu od 200.000 evra za svako zlato.

Dali smo za ovaj centar 20 miliona. I ovo je deo onoga što radimo za Ekspo – rekao je Vučić.

Predsednik je tokom obilaska saznao od prisutnih sportista da nova dvorana ima najbolje opremljenu teretanu i optimalne uslove za treninge.

Da kažem samo nešto sportistima, uzdamo se mi u vas, naše borce i rvače, možda i ženski boks i tekvondo, kao i u strelce. Muka je na vašim leđima i plećima, ali pritisak je uvek na najboljima, ako niste najbolji, nema pritiska. Poslednji put smo govorili šta sve treba, kada nismo imali skoro ništa, a pogledajte sad, pa bio je malo pritisak i na mene – rekao je Vučić.

Vučić je dodao da sportisti moraju doneti bar 10 medalja iz Pariza i najavio posebnu večeru za strelce ukoliko uspeju da osvoje tri medalje.

Olimpijske igre su postale takmičenje nacija, a ne samo pojedinaca – to je uspeh za celu zemlju. Podižemo nagradu za zlatnu medalju na 200.000 evra. Donesete medalju i odmah dobijate novčanu nagradu – poručio je Vučić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter