0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X

VARGA SE JAVIO IZ BOLNICE: Mađaru koji je umalo umro na terenu promenjen lični opis! (FOTO)

Objavljeno: 25.06.24 u 15:55

Varga je doživeo ozbiljnu povredu

Mađarski napadač Barnabaš Varga pretrpeo je tešku povredu lica tokom utakmice sa Škotskom, što je zahtevalo hitnu operaciju. Prva fotografija nakon uspešnog hirurškog zahvata sada je objavljena, prikazujući Vargu u bolnici.

Varga se povredio tokom trećeg kola Evropskog prvenstva u Nemačkoj, nakon sudara sa škotskim golmanom Angusom Ganom. Od siline udarca zadobio je prelom jagodične kosti i potres mozga, te je nekoliko minuta ostao bez svesti na terenu.

Situacija je bila alarmantna, što se videlo po reakciji njegovih saigrača koji su hitno pozvali medicinski tim. Lekarska ekipa brzo je reagovala, postavila paravan oko povređenog igrača i pružila mu prvu pomoć.

Nakon toga, Varga je prebačen u bolnicu gde je odmah operisan. Njegova devojka, Laura Krapits, obavestila je javnost putem društvenih mreža da je operacija prošla uspešno i da se Varga oporavlja.

U utorak je objavljena prva fotografija Varge nakon povrede. Na slici se vidi kako leži na bolničkom krevetu sa podignutim palcem, okružen svojom devojkom, medicinskim osobljem i članovima mađarske reprezentacije, što potvrđuje da je na putu oporavka.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter