0
EURO 2024
Barnabaš Varga

FOTO: Printscreen/Twitter

VARGA JE OPERISAN: Evo u kakvom stanju se nalazi fudbaler Mađarske koji je doživeo horor povredu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.24 u 08:27

Isplivale su nove informacije o njegovom stanju

Mađarski napadač Barnabaš Varga uspešno je operisan nakon ozbiljnih povreda zadobijenih tokom utakmice Evropskog prvenstva protiv Škotske. Operacija je obavljena u bolnici u Štutgartu, a lekari su potvrdili da je prošla bez komplikacija.

Mađarski fudbaler Barnabas Varga uspešno je operisan danas popodne na klinici u Štutgartu. On će najverovatnije moći da napusti bolnicu u sredu. Želimo mu brz oporavak – napisala je večeras na platformi Iks klinika Štutgarta.

Incident se dogodio u 68. minutu meča između Mađarske i Škotske, kada je Varga zadobio teške povrede lica u sudaru sa škotskim golmanom Angusom Ganom. Nakon sudara, Varga je pao na zemlju udarivši glavom o tlo. Hitna medicinska pomoć je brzo intervenisala, a Varga je prevezen u bolnicu pod zaštitom saigrača koji su formirali zaštitni zid kako bi ga sakrili od pogleda kamera.

Uprkos dramatičnom incidentu, Mađarska je ostvarila pobedu nad Škotskom sa 1:0, zahvaljujući golu postignutom u nadoknadi vremena. Saigrači su posvetili pobedu Vargi, izražavajući solidarnost i podršku.

Mađarski fudbalski savez potvrdio je da je Varga pretrpeo višestruke prelome kostiju lica i potres mozga. Oporavak će zahtevati vreme, ali se očekuje da će Varga uskoro napustiti bolnicu i započeti proces rehabilitacije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter