5
Evroliga
Bruno Kaboklo

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

TOTALNI PREOKRET: Bruno Kaboklo napušta Partizan, a poznat je i ključni razlog!

Objavljeno: 25.06.24 u 11:04

Partizan je ostao bez dosta igrača u svega par dana

U poslednjem obrtu događaja oko budućnosti Bruna Kabokla u Partizanu, agent brazilskog centra Denijel Hazan otkrio je da Kaboklo više ne želi da nastupa za crno-bele, nakon što su se pojavile nepravilnosti u isplatama plata.

Hazan je izjavio za „Meridian Sport“ da je Kaboklo napustio Partizan kako bi se pridružio reprezentaciji Brazila i obavio obavezne testove pre priprema.

Znate da je Bruno napustio Partizan da bi se priključio reprezentaciji Brazila. Morao je da obavi sve testove pre starta priprema, imali smo klauzulu u ugovoru prema kojoj je klub obavezan da mu to dozvoli – rekao je Hazan.

Dodao je i da je Partizan kasnio sa isplatama dve plate Kaboklu, iako je ugovor predviđao rok od 30 dana za eventualna kašnjenja, uz obavezu da se zahtev za isplatu uputi sedam dana nakon prekoračenja roka.

Kasne dve plate. U ugovoru ima rok od 30 dana koliko klub može da kasni sa isplatama, ali i da mi moramo u roku od sedam dana (od prekoračenja kašnjenja) da pošaljemo mejl sa zahtevom da se plati. To smo i uradili. Ali niko nam nije odgovorio ni na mejl, niti je novac uplaćen. I – poslali smo zahtev za raskid ugovora – dodaje.

Na kraju je rekao da je odluka već donesena.

Već smo doneli našu odluku. Bruno neće igrati u Partizanu – zaključio je.

Ova situacija jasno ukazuje da su se stvari dramatično promenile od Mijailovićeve izjave o tome kako Kaboklo ostaje u klubu, nagoveštavajući da će Kaboklo morati da nastavi svoju karijeru na drugom mestu, van Partizana.

26
6

5 Komentara

  1. Kako baš SVI pobegoše iz ovog malog kluba iz Laktaša? Nešto tu smrdi…osim njihovih navijača.

    1
    1
    Odgovori
  2. Hazan laže blago rečeno. Selektor Brazila rekao je da Kaboklo nema nikakve obaveze ranije da dolazi. Klub je već unapred naglasio da su svenplate redovno isplaćene isti dan kad je otišao! Treba ga kazniti drakonski a Partizan da vise ne dovodi pobjegulje… Ljigavac vidi mu se po faci…

    2
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter