0
Evroliga
Tornike Šengelija

Tornike Shengelia Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

ŠENGELIJA IMA OZBILJNU DILEMU: Zvezda mu nudi najveći novac, ali drugi evroligaš mu nudi najduži ugovor!

Objavljeno: 25.06.24 u 15:12

Šengelija će uskoro morati da odluči

Na osnovu najnovijih informacija iz italijanskih medija, krilni centar Virtusa, Tornike Šengelija, privukao je veliku pažnju ovog prelaznog roka, a među zainteresovanim klubovima je i beogradska Crvena zvezda.

Kako izveštava „La Repubblica“, a prenosi „Sportando Italija“, Crvena zvezda je ponudila najunosniji ugovor Gruzinu, dok Barselona i Panatinaikos nude dugoročne aranžmane.

Situacija je sada u rukama Virtusa, jer Šengelija, poznat kao Toko, već je izrazio želju da ostane u Bolonji. Međutim, još nije postignut dogovor o produženju ugovora.

Podsećamo, Crvena zvezda je prošlog leta takođe pokušala da dovede Šengeliju, a iako sada imaju novog trenera, mesto za talentovanog igrača na poziciji četiri i dalje je otvoreno.

U dosadašnjem prelaznom roku, Crvena zvezda je dovela nekoliko značajnih pojačanja, uključujući Ajzeu Kenana, Uroša Plavšića i Nikolu Kalinića, dok se još uvek čeka na ozvaničenje dolaska Kodija Miler-Mekintajera.

Takođe, klub je potvrdio da u timu ostaju Luka Mitrović, Rokas Giedraitis, Džoel Bolomboj, Branko Lazić i Miloš Teodosić, što dodatno povećava očekivanja od ekipe pod vođstvom Janisa Sferopulosa u predstojećoj sezoni.

40
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter