0
Kladionica
Admiralbet

FOTO: Admiralbet

ORLOVIMA JE MOŽDA DOVOLJAN I BOD PROTIV DANSKE, ALI CILJ JE POBEDA

Objavljeno: 25.06.24 u 13:34

Srbija može do osmine finala sa samo 2 boda iz grupe, ali ako se ispune ova 4 uslova!

Može se reći da su sinoćni rezultati išli u prilog reprezentativcima Srbije, ali Orlovi i dalje drže sve u svojim rukama. Nakon trijumfa Španije nad Albanijom i remija između Hrvatske i Italije, Srbija može da sa svega dva boda prođe u osminu finala Evropskog prvenstva.

Naime, ukoliko Orlovi remiziraju sa Dancima, ova 4 uslova moraju da budu ispunjena kako bi se naši reprezentativci našli u eliminacionoj fazi turnira:

  1. Da Engleska savlada Sloveniju sa barem dva gola razlike;
  2. Da Engleska savlada Sloveniju sa jednim golom razlike, a da Srbija remizira sa Danskom uz barem dva postignuta gola (2:2, 3:3, 4:4…);
  3. Da u sredu Turska savlada Češku;
  4. Da u sredu Gruzija ne savlada selekciju Portugala.

Meč odluke je na programu večeras od 21 čas, a Srbija i Danska će snage odmeriti na Alijanc Areni u Minhenu. Orlovi su u prošlom susretu golom Jovića protiv Slovenije u 95. minutu došli do jedinog boda u grupi, dok su Danci remizirali sa Englezima, i sada imaju 2 osvojena boda, isto koliko i Zmajčeci.

U istom terminu se igra i meč između Engleske i Slovenije, dok se od 18 časova odlučuje o sudbine grupe D, a sastaju se Francuska i Poljska, odnosno Holandija i Austrija. Očekuje nas uzbudljiv rasplet u grupi C, a kako bi dodatno uživali u spektaklu, AdmiralBet je spremip 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita danima kada igra Srbija, dok se ostalim danima dodeljuje 30% freebeta. Nadamo se da ovo neće biti poslednji dan kada Srbija igra na Euru, a tu su i pojačane kvote koje su podvučene žutom bojom i predstavljaju najbržu prepreku do uvećanih dobitaka.

Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na Euru.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, mogu li Orlovi da se dokopaju osmine finala Evropskog prvenstva? Preuzmite Bonus dobrodošlice ili 50% freebeta na depozit i navijajte za Srbiju, svim srcem!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter