1
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Francuske

FOTO: Twitter/@equipedefrance

NEVEROVATAN PODATAK: Francuska nije postigla nijedan gol, a prošla je u osminu finala EURA! (FOTO)

Objavljeno: 25.06.24 u 10:28

Francuska nije pokazala ono što se od nje očekivalo, ali će imati priliku da popravi utisak

Reprezentacija Francuske obezbedila je plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, a zanimljivo je da nijedan njen fudbaler još uvek nije postigao gol. Zvuči neverovatno, ali je istinito.

„Trikolori“ su trenutno na četiri boda, što im je dovoljno za prolazak dalje. U prvom meču savladali su Austriju zahvaljujući autogolu austrijskog reprezentativca Maksimilijana Vebera. U drugom meču, Francuzi su odigrali nerešeno sa Holandijom, rezultatom 0:0.

U trećem kolu Eura, Francuska će se suočiti sa Poljskom. U istoj grupi igraju još Holandija i Austrija.

Ovaj neobičan statistički podatak pokazuje koliko je Francuska ekipa jaka i organizovana, jer su uspeli da obezbede plasman u osminu finala bez ijednog postignutog gola od strane svojih igrača.

0
1
1 Komentara
  1. Sačekajmo malo .Prerano je bilo šta govoriti o Francuskoj ,a pogotovo što se i nisu nešto mnogo pokazali.Osim toga ,sami Austrijanci takođe i te kako mogu da im pomrse račune ,jer su dosta toga pokazali do sada ,a Holandija nema tu igru i nema više takva imena i vrhunske fudbalere kao što su bili Van Persi ,Vesli Snajder ,Edgar Davids,Bergamp, Jap Stam…Imena da se smrzneš.Ne osporavam njihov kvalitet sadašnjih igrača ,ali u odnosu na ovu navedenu generaciju su daleko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter