1
Domaći fudbal

Djiga Yacouba Nasser i Xander Severina Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAKAV BI TO TRANSFER BIO: Engleski velikan zainteresovan za Zvezdinog štopera!

Objavljeno: 25.06.24 u 18:58

Zvezda bi ozbiljno napunila kasu kada bi se ovo desilo

Fudbalski klub Crvena zvezda aktivno radi na pojačanjima za ovu sezonu, ali su u fokusu i izlazni transferi.

Odlazak Aleksandra Dragovića ostavio je veliku prazninu, jer je, osim kvaliteta, donosio i sigurnost, liderstvo i ljubav prema klubu. Njegovu ulogu sada treba da nadoknade Uroš Spajić i Nemanja Stojić, dok se Crvena zvezda oslanja i na Nasera Đigu, koji je otkupljen od Bazela.

BELGRADE, SERBIA – OCTOBER 04: Nasser Djiga of Crvena Zvezda in action during to the UEFA Champions League match between FK Crvena Zvezda and BSC Young Boys at Stadion Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Mladi štoper je potpisao ugovor do 2028. godine, ali postoji mogućnost da brzo napusti Ljutice Bogdana. Prema pisanju portala Eye Football„, iako nije najrelevantniji izvor, Arsenal prati Nasera Đigu, a cifra koja se pominje za njegov angažman iznosi oko 22.000.000 evra, što bi bio apsolutni rekord srpskog fudbala.

Điga je navodno zamišljen kao alternativa za Vilijama Salibu i Gabrijela Magaljaeša za budućnost, a već se priča o tome da bi dogovor mogao da bude postignut u narednim danima.

24
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter