0
EURO 2024

Denmark's midfielder Pierre-Emile Hojbjerg in action during Fifa World Cup 2022, Group stage D, football match between France and Denmarkphoto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HOJBJERG SIGURAN U PROLAZAK DANSKE: „Ulazimo u meč sa ciljem da obezbedimo da danski navijači ponovo dođu u Nemačku“

Objavljeno: 25.06.24 u 18:06

Pjer-Emil Hojbjerg je uveren da će Danska nastaviti takmičenje na Evropskom prvenstvu

Iskusni vezista i jedan od omiljenih fudbalera danskih navijača, Pjer-Emil Hojbjerg, izneo je svoja očekivanja pred predstojeći meč sa Srbijom u Minhenu, koji počinje u 21 čas.

Jedva čekamo taj početak meča sa Srbijom, znamo da će biti težak meč sa mnogo emocija. Srbija će svakako imati glasnu podršku, ali ono što se dešava između nas i danskih navijača koji dolaze da nas prate je prava ljubavna priča. Ne želimo da se to završi – rekao je Hojbjerg.

Fudbaler Totenhema je obećao da će se igrači potruditi da Danska igra u nokaut fazi.

Naš je posao da se istorija uspeha nastavi. Ulazimo u meč sa ciljem da obezbedimo da danski navijači ponovo dođu u Nemačku.

Hojbjergu je stadion u Minhenu veoma dobro poznat, s obzirom na to da je igrao za Bajern.

Ovde sam napravio prve korake kao odrastao igrač. Imao sam profesionalni debi ovde, naučio sam mnogo i stekao divna poznanstva. Imao sam divan period ovde, stadion je izuzetan. Gledam na to proteklo vreme s osmehom na licu – zaključio je Hojbjerg.

Očekuje se da na stadionu u Minhenu bude oko 20.000 danskih navijača, što će dodatno podići atmosferu ovog uzbudljivog susreta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter