3
Domaći fudbal
Grobari

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and FK Partizan at stadium SC Mladost Pancevo on September 22, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI SE OGLASILI: Istekao ultimatum upravi FK Partizan, ovo su dalji potezi navijača crno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 25.06.24 u 12:52

Grobari izdali saopštenje

Navijači Partizana su pre nekog vremena izdali saopštenje u formi ultimatuma upravi FK Partizan, koja po njihovom mišljenju „okupira“ njihov voljeni klub i radi na štetu istog.

Pošto je danas rok za odgovor na ultimatum Grobara istekao, oni su se oglasili novim saopštenjem koje prenosimo u celosti, bez redakcijskih izmena:

Poštovana javnosti, navijači Partizana!

– Rok za ispunjenje uslova iz ultimatuma, postavljenog 16. juna na skupu ”Za slobodan Partizan,” je istekao.

– Javnim čitanjem Apela i mirnim protestima pokazali smo državi da okupacija u FK Partizan može biti rešena i mirnim putem. Predali smo Apel i zahteve ispred više desetina hiljada navijača Fudbalskom savezu Srbije, Skupštini i Vladi Republike Srbije, uz postavljeni ULTIMATUM da se na dostavljene zahteve odgovori u roku od sedam dana. U razgovoru sa državnim organima, dobili smo uveravanja i potvrdu da će se na zahteve odgovoriti i to pismenim putem.

– Pošto je rok istekao, a odgovora i dalje nema, pozivamo nadležne institucije da se u najkraćem roku izjasne. U suprotnom, bićemo primorani da ponovo potražimo odgovore na ulici.

– Više od 90 bivših igrača i 26.000 navijača potpisalo je ili podržalo „Apel za spas Partizana“. Javno prozivamo i članove nelegitimne Skupštine FK Partizan. Do sada smo vas spominjali sporadično, ali znamo vas po imenu i prezimenu. Vi ste saučesnici u sunovratu kluba. Vreme je da prestanete sa ćutanjem i sakrivanjem. Znamo da se plašite za svoja radna mesta, decu i porodice. Ali dođe vreme kada ćutanje i sakrivanje više ne pomažu. Život bez karaktera i zabijanje glave u pesak će vam se o tu glavu i obiti.

– Podnošenjem Apela, uz masovnu podršku navijača, tražili smo podršku protiv kriminala koji se dešava u FK Partizan. Ukoliko Apel ostane bez odgovora, pravdu ćemo potražiti uz korišćenje drugih metoda. Okupatorima u Upravi, posebno Vazuri i Vučeliću, poručujemo da ćemo ih suočiti sa posledicama njihovih postupaka sve dok ne prihvate ODGOVORNOST i ne napuste klub koji drže kao taoca. Svuda i na svakom mestu. Bukvalno na svakom mestu! Iako mislite da imate moćne zaštitnike, kada dođe odsudni momenat niko vam na kraju neće priteći u pomoć.

– GROBARI JUG – piše u saopštenju navijača Partizana!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Гробари Југ (@grobari.official.rs)

55
7

3 Komentara

  1. Da vole nas Partizan i da su cisti nebi razmislja ni trena podneli bi ostavke . Ovako treba preuzeti odgovornost za necasne radnje za stek Belivuka na stadionu pa nemoze neko da se useli u moju kucu da ja to neznam misle da ce im pomoci oni sa polozaja da ostanu dozivotni u upravi.a i ovi iz vlade nemogu ostati zauvek. Joj joj kada pocne da se razmotava klupko letece perje na sve strane!!!

    4
    1
    Odgovori
    • Imajte bar malo obraza i podnesite ostavke vec jednom ,Jer vi unistavate FK PARTIZAN jednog dana cete nas odvesti i u 4 ligu srbije kako ste poceli idite za vase dobro i za dobrobit kluba jer nemamo titulu vec 7 godina i nemamo kup vec 5 godina to je sramota uprave Idi Vazura idi Vucela imajte bas malo karaktera pa idite sami neka dodje neko ko ce nam pomoci da i mi budemo kao ZVEZDA mocni sa finansijama vi kradete Partizan a ovamo pricate Bajke UPRAVA MARS IZ PARTIZANA u tri lepe PM. Ti Vucela posebno jer si sa Milosevicem inistavao SR YUGOSLAVIU a sada hoces i Partizan napolje kriminalci jedni bezkarakterni

      2
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter