5
Fudbal

Fudbal Soccer-Fudbalski Savez Srbije Promocija novog selektora Slavoljub Muslin Stara Pazova, 22.05.2016 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DŽEVAD PREKAZI: „Muslin nije dobio otkaz zbog Sergeja, nego spiska“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.24 u 16:55

Dragiša Binić i Dževad Prikazi dotakli su se teme o otkazu Slavoljuba Muslina

Legendarni fudbaleri, Dragiša Binić i Dževad Prekazi, diskutovali su o smeni Slavoljuba Muslina sa mesta selektora u emisiji „Sportlajt EURO specijal“ na „Sport klubu“.

Pred Svetsko prvenstvo u Rusiji sam to rekao. Koliko godina je prošlo, pa sam ponovio i u toj emisiji (Wish&Gol). Kod nas su našli razlog, kao Muslinu su dali otkaz zbog njega (Sergeja Milinković-Savića, prim.aut). On je imao razgovor sa njim, dugo je trajao razgovor. Rekao mu je šta može da igra i koliko može da igra. On se nije složio – rekao je Prekazi i nastavio:

Razlog je bio drugi, zato što su mu dali drugi spisak, ubacili su još par igrača. I zato je Muslin rekao doviđenja i nije hteo da vodi reprezentaciju.

Serbia’s Sergej Milinkovic-Savic controls the ball during the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Binić je dodao:

Ja sam u to vreme u reprezentaciji, radim. I sve znam svaki detalj.

Prekazi je potvrdio reči svog kolege:

Pa i ja sam svaki dan sedeo sa Muslinom.

Binić je dalje objasnio:

I dolazak Muslina i kad su pitali za Muslina, rekao sam ako hoćete trenera da mu ne sastavljamo tim, onda je on taj čovek.

Obojica su naglasila da Muslin nije dobio otkaz zbog Sergeja Milinković-Savića, već zbog neslaganja oko spiska igrača. Prekazi je rekao:

Spisak, spisak igrača.

A Binić je dodao:

Muslin ne bi prihvatio ni jedno ime da povede van onoga što on hoće.

Prekazi je zaključio:

Sa tog spiska, Gaćinović je igrao standardno, skoro standardno. On nije otišao na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Kako to.

Serbia’s Mijat Gacinovic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na kraju, Binić je otvorio novu temu, govoreći o spotovima reprezentacije:

Znaš šta mi nismo primetili, niko od nas? Vidite li vi spotove naše reprezentacije? Je li vidite da tu ima igrača koji su u spotovima u prvom kadru, a nisu ni pozvani. Mislite da to nije jedan deo nekih problemčića.

145
7

5 Komentara

  1. MUSLIN je napravio DOBRU EKIPU ,PLASIRAO SE NA SVETSKO PRVENSTVO i onda je došao MUK ,nešto se IZDESAVALO .Meni je tu NESTO SUMNJIVO(MUSLIN ,stari lisac u godinama ,napravio veliki uspeh ,,,I otišao tek tako CUTKE ,BEZ POGOVORA ,,pa mi to nesto SUMNJIVO ,dal nije nesto IZTRGOVAO SA ČELNICIMA FSS ,, čisto ono evo neki keš, mator si ,uzmi lovu ,čuti i skloni se )nekako je CUTKE OTISAO.

    0
    0
    Odgovori
  2. kao da stojkovic ista odredjuje,,vucic,terzic dzajic su ti koji mute vodfdu i prodaju kilave zvezdine igrace..pa ko bi noramalan pozavo ilica jovica mihailovica i odstalu buraniju koju je terzic poslao u njenmacku po naredjenju duha sa marakane..dok je njih srpski spor ce propadati sve vise i vise..zlo koje traje

    11
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter