0
Lifestyle

FOTO: Gorenje

Hoće li 12 kilograma leda biti dovoljno za Srbija-Danska utakmicu?!

Objavljeno: 25.06.24 u 12:06

Gorenje ima svoj zvanični kućni aparat za EURO 2024

Jeste li ikad pomislili da uz uzbuđenje praćenja Evropskog prvenstva u fudbalu treba da osigurate da u svom domu imate idealne uslove za praćenje svih utakmica? Ukoliko niste, još uvek nije kasno da razmislite o tome…

UEFA EURO 2024™ donosi nešto novo i uzbudljivo za sve ljubitelje fudbala i opuštene atmosfere – zvanične male kućne aparate koji će upotpuniti vaš doživljaj gledanja utakmica. Bilo da se okupljate sa prijateljima ili porodicom, ovi specijalno dizajnirani aparati će pomoći da na najbolji način iskoristite svaki trenutak sportskog spektakla. Zahvaljujući posebnim linijama malih kućnih aparata, gledanje utakmica kod kuće postaće još zabavnije. Lako i brzo se mogu pripremiti grickalice, poslužiti hladna pića, ali i počistiti nakon žurke.

FOTO: Gorenje

Iako postoji nekoliko aparata koji će vam upotpuni doživljaj navijanja, jedan je ipak apsolutni pobednik – otkrivamo koji kućni aparat će biti vaš najbolji saigrač tokom ovog prvenstva!

LEDOMAT

FOTO: Gorenje

Hladna pića su neizostavan deo navijanja, zato je važno da budete spremni i na vreme nabavite Gorenje ledomat. Ovaj uređaj može da napravi do 12 kilograma leda dnevno, a još važnija informacija je da je moguće dobiti 9 kockica leda za manje od 10 minuta. Kad  poželite da pri ruci imate svež led, jednostavno napunite posudu za vodu do oznake i odaberite veličinu kocki – mala (S) ili velika (L) – a aparat će automatski početi sa izradom leda.

Ovaj uređaj je izuzetno lak za korišćenje, samo je povremeno  potrebno baciti pogled na ekran – svetlosni indikator će vas podsetiti da uklonite kockice leda ili da dopunite rezervoar vode. Ledomat je lak i za čišćenje. Ima odvod na dnu, pa je pražnjenje posude jednostavno. Nakon toga je potrebno samo da se obriše suvom krpom.

FOTO: Gorenje

Kombinacija sportskog entuzijazma i napredne tehnologije Gorenje uređaja stvara jedinstveno iskustvo koje će obeležiti UEFA EURO 2024™. Posvećenost kvalitetu i inovacijama reflektuje se u svakom proizvodu, osiguravajući da svaki trenutak proveden sa porodicom i prijateljima bude poseban. Gorenje mali kućni aparati ne samo da olakšavaju pripremu i organizaciju, već i doprinose stvaranju nezaboravnih trenutaka koje će korisnici dugo pamtiti.

FOTO: Gorenje

Uživanje u utakmici, navijanju, društvu porodice i prijatelja, kao i srećnim trenucima, uz Gorenje male kućne aparate je zagarantovano. GORENJE JE JEDNOSTAVNO TU ZA VAS.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter