0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Španije

FOTO: Twitter/@SEFutbol

BOLAN UDARAC ZA ALBANCE: Španci sa tribina uzvikivali „Kosovo je Srbija“! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.24 u 14:43

Španci su uspeli da pobede i zacementiraju sjajan nastup u grupnoj fazi

U trećem kolu grupe B Evropskog prvenstva, fudbaleri Španije i Albanije odigrali su napet meč u kojem Španija trenutno vodi sa 1:0, zahvaljujući golu Ferana Toresa u 13. minutu. Španska reprezentacija dominira na terenu, ali i navijači Španije su ostavili svoj trag na tribinama.

Procene kažu da je na stadionu oko 40.000 albanskih navijača, ali su španski navijači uspeli da nadjačaju svojim prisustvom i podrškom. Španci su uzvikivali parolu „Kosovo je Srbija“ i tako jasno stali na stranu Srbije.

Španija je jedna od samo pet država Evropske unije koja nije priznala nezavisnost tzv. Kosova, čime je još jednom pokazala podršku Srbiji u ovom kompleksnom političkom pitanju.

Navijači Španije su svojim ponašanjem na tribinama demonstrirali stav svoje zemlje, dok se utakmica nastavlja u dinamičnom duhu, sa očekivanjem dodatne tenzije i uzbuđenja do kraja meča.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter