1
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/instagram/FK Vojvodina

VOJVODINA IDE U KORAK SA EVROPSKIM STANDARDIMA: Uskoro značajne promene na „Karađorđu“! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.24 u 17:15

Uskoro ih očekuje utakmica protiv najveće holandske ekipe, Ajaksa!

Stadion „Karađorđe“ u Novom Sadu će do kraja leta proći kroz značajnu transformaciju prema najvišim evropskim standardima, saopštila je danas FK Vojvodina.

Prema informacijama objavljenim na zvaničnom sajtu kluba, danas, 24. juna, zvanično su započeti radovi na terenu stadiona „Karađorđe“. Mađarska kompanija „Garden group KFT“ iz Budimpešte preuzela je ulogu izvođača radova.

Ova kompanija, koja je već uspešno radila na stadionima poput „Rajko Mitića“, „TSC Arene“ i Nacionalnog stadiona u Mađarskoj, kao i stadiona NK Osijek, sada će izvesti rekonstrukciju terena stadiona „Karađorđe“.

Proces rekonstrukcije uključuje zemljane radove, instalaciju drenažnog sistema i grejača, kao i implementaciju napredne tehnologije za šivenje trave, koju će obezbediti svetski poznata kompanija „Grass max“, izjavila je Vojvodina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Vojvodina (@fk_vojvodina)


Planirano je da radovi budu završeni do kraja avgusta ove godine, što će rezultirati terenom stadiona „Karađorđe“ koji će zadovoljavati najviše evropske standarde.

Pitanje gde će FK Vojvodina igrati svoje evropske utakmice tokom ovog leta, kao i početkom Super lige Srbije, ostaje otvoreno. Ranije najava je sugerisala mogućnost da se utakmice igraju na „TSC Areni“ u Bačkoj Topoli, ali zvanična potvrda još uvek nije stigla.

 

5
2
1 Komentara
  1. Bravo za Lale! Bravo za Vojvodinu!
    Konačno će se i na stadionu Vojvodine igrati brz i moderan fudbal!
    Novi Sad i F.K. Vojvodina to zaslužuju!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter