0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Rumunije

FOTO: Twitter/@EURO2024

UZBUNA U NEMAČKOJ: Svi najavljuju da će ključni meč na Evropskom prvenstvu biti „namešten“! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.24 u 09:56

Evropsko prvenstvo ulazi u svoju završnicu

Grupna faza Evropskog prvenstva u fudbalu dostiže svoj vrhunac, dok se odigravaju odlučujuće utakmice 3. kola u grupama. Uskoro ćemo saznati sve učesnike osmine finala, a posebna pažnja usmerena je na grupu E, gde su smeštene reprezentacije Belgije, Slovačke, Rumunije i Ukrajine.

Sve četiri selekcije imaju po tri osvojena boda pred poslednje kolo, što čini situaciju izuzetno napetom. Posebno se spekuliše o meču između Slovačke i Rumunije, jer remi na toj utakmici garantuje plasman obe ekipe u osminu finala.

Ako se utakmica završi nerešenim rezultatom, Rumunija će proći dalje kao prva ili druga u grupi, u zavisnosti od ishoda meča između Belgije i Ukrajine, dok će Slovačka zauzeti treće mesto, što bi im takođe osiguralo prolaz u narednu fazu kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Očekivanja su visoka, a mnogi veruju da će se utakmica završiti nerešenim rezultatom, što je odrazilo i na kladionice koje su postavile nikada manju kvotu na tip X (nerešen ishod). Trenutna kvota na nerešen ishod iznosi 2.05, dok je kvota na pobedu Slovačke 3.30, a na pobedu Rumunije čak 4.00.

Ovaj meč, koji će biti pod budnim okom javnosti, na programu je u sredu, 26. juna, od 18 časova. Sve oči biće uprte u ovaj susret, jer mnogi sumnjaju u mogućnost dogovorenog ishoda koji bi obe ekipe odveo u osminu finala.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter