0
EURO 2024

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠANSA KOJU ZVEZDA NE SME DA PROPUSTI: Reprezentativac Srbije prekobrojan u svom timu, smeši mu se povratak na Marakanu!

Objavljeno: 24.06.24 u 13:12

Zvezda bi sa njim dobila sjajno pojačanje

Novi predsednik Porta, Andre Viljaš-Boaš, odlučio je da uvede stroge mere štednje zbog finansijskih problema i smanji budžet portugalskog kluba pred početak naredne sezone.

Prema pisanju portugalskog lista „A Bola“, srpski vezista Marko Grujić (28) gotovo sigurno će napustiti „Dragao“. Klub će mu omogućiti da ode bez obeštećenja, iako ima ugovor do 2026. godine.

Grujić zarađuje oko 2.1 milion evra godišnje, što je jedan od većih ugovora u klubu, ali kako prošle sezone nije bio redovan prvotimac, Porto je odlučio da ga pusti. Zbog nedostatka minutaže u Portu, Grujić nije uvršten ni u selekciju Srbije za Evropsko prvenstvo.

„A Bola“ takođe navodi da je vicešampion Nemačke, Štutgart, zimus pokazao interesovanje za dovodenje Grujića na pozajmicu s opcijom kupovine, ali tada Porto nije prihvatio tu ponudu.

Sada će Grujić biti slobodan na tržištu, pa ostaje da se vidi hoće li njegov bivši klub, Crvena zvezda, pokazati interesovanje za njegov povratak. Grujićeva plata jeste visoka, ali činjenica da ne mora da se plati obeštećenje može biti odlučujući faktor.

Podsetimo, Grujić je iz Crvene zvezde prešao u Liverpul, ali nije uspeo da se izbori za stalno mesto u timu. Bio je na pozajmicama u Herti i Kardifu, a u Portu je od 2020. godine. U dresu „zmajeva“ je imao sjajne trenutke, ali sada je u drugom planu i čini se da je vreme za novi izazov.

61
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter