0
EURO 2024

Dragan Stojkovic Piksi konferencija za medije 31.5.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PIKSI POVISIO TON NA KONFERENCIJI: Ovo pitanje srpskog novinara ga je ozbiljno naljutilo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.24 u 17:59

Vrlo besan na ovu konstataciju novinara!

Fudbalska reprezentacija Srbije će u utorak od 21.00 čas na „Alijanc areni“ u Minehnu odigrati ključni meč protiv selekcije Danske, odlučujući za dalji tok takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Selektor Dragan Stojković Piksi danas je održao konferenciju za medije pred ovaj važan susret, ali jedno pitanje je posebno izazvalo njegovu reakciju. Na upit i konstataciju novinara o tome kako ništa neće više biti isto i kako će utakmica uticati na budućnost srpskog fudbala, Piksi je brzo odgovorio:

Pojasnite mi šta to neće biti isto posle sutrašnje utakmice u srpskom fudbalu?

Novinar je potom naglasio da će odnosi u timu biti ključni nakon ovog meča, nazivajući ga „mečem za budućnost generacije“.

Kada se sve završi, analiziraćemo. Biće polemika, ali ja ne volim kad neko samo negativno gleda. Igrači trče, bore se i daju maksimalan napor, to niko ne može da ospori. EURO okuplja najkvalitetnije ekipe, a sutrašnja utakmica je presudna za naš plasman u dalje takmičenje. Mi kao Srbija, prvi put ovde, imamo jednu pobedu protiv Norveške. Nismo nepobedivi, ali verujemo da možemo igrati sa svakim – istakao je Piksi, podvlačeći važnost meča protiv danske reprezentacije koju čine istaknuti igrači poput Eriksena, Hojlunda, Vinda i Melea.

2
19
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter