1
Evroliga
Željko Obradović

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ VERUJE U PARTIZAN: Reči slavnog trenera koje vraćaju nadu Grobarima!

Objavljeno: 24.06.24 u 10:57

Obradović je govorio o planovima

Trener Partizana, Željko Obradović, prisustvovao je kongresu evroligaških trenera održanom u Atini, gde su se okupili brojni istaknuti stručnjaci, uključujući sve grčke trenere poput Dimitrisa Itudisa i trenera Crvene zvezde, Janisa Sferopulosa.

Nakon kongresa, Obradović je podelio svoje utiske o događaju, komentarisao uspeh Panatinaikosa u Evroligi, kao i trenutnu situaciju u Partizanu.

Nije to do Obradovića ili Itudisa, to je do porodice Janakopulos i svih oko kluba. Atmosfera u OAKA dvorani je bila neverovatna ove sezone i zaslužili su da budu šampioni Evrope, igrali su sjajno, imali su novi tim, novog trenera, čestitam im od srca jer su stvarno napravili nešto posebno. Na početku im nije bilo lako, ali bilo je pitanje vremena, stekli su poverenje jedni u druge do kraja sezone, sve je to stiglo u najboljem momentu sezone.

Spekulacije oko novog sastava Partizana za narednu sezonu su u punom jeku, a Evroliga je potvrdila da će crno-beli igrati i sledeće sezone u elitnom društvu.

To je nešto na šta sam jako ponosan prošle sezone, imali smo uvek punu dvoranu. Mi smo tim koji se pratio ne samo u Evroligi, već u čitavom svetu. Imali smo više gledalaca nego iko drugi. To znači da su oni uvek sa nama i siguran sam da će nastaviti da podržavaju ekipu. Napravićemo dobar tim, iako sada nemamo mnogo igrača u našem rosteru, ali siguran sam da ćemo predsednik Ostoja Mijailović, Zoran Savić, naš sportski direktor i ja sa stručnim štabom uraditi sve što je potrebno kako bi Partizan bio na tom nivou na kojem svi želimo da bude – istakao je Obradović.

15
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter