0
Domaći fudbal

Evandro Da Silva Radnicki 1923 - Crvena Zvezda Kragujevac, Superliga Srbije 16.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KRAGUJEVČANI SE OZBILJNO SPREMAJU ZA EVROPU: Brazilac se vratio u Radnički!

Objavljeno: 24.06.24 u 20:38

Povratak posle samo godinu dana

Na stadionu Čika Dača ovog ponedeljka vladala je velika užurbanost. Pripreme za kvalifikacije za Ligu konferencije koje se brzo približavaju, dovele su čelnike Radničkog 1923 do potrebe da u što kraćem roku formiraju tim za predstojeću sezonu, što su shvatili krajnje ozbiljno.

Kragujevački klub je u samo jednom danu obezbedio svoje treće pojačanje. Prema saznanjima Mozzart Sporta, Brazilac Evandro da Silva se vraća u srce Šumadije. Ovaj krilni fudbaler, nakon što je prošlog leta napustio Kragujevac, igrao je u svojoj domovini.

Evandro Da Silva (L) and Mihajlo Ilic during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Evandro je već stigao u Srbiju i već sutra bi trebalo da bude predstavljen na Čika Dači. On je sa Radničkim 1923 dogovorio dvogodišnju saradnju, a u klub je došao kao slobodan igrač.

Brazilac je već nosio dres Radničkog 1923 u sezoni 2022/23, kada je na 22 utakmice u svim takmičenjima postigao dva i asistirao za još pet golova, nakon čega se vratio u domovinu. Tokom prošle sezone igrao je za dva kluba, ABC i Nautiko, iz kojeg se sada vraća u Kragujevac. Prethodno je nastupao za Koritibu, Red Bul Brazil, CSKA Sofiju, Fehervar i novosadski Proleter.

Evandro Da Silva (R) and Nikola Djuricic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vozdovac and Radnicki 1923 at stadium FK Vozdovac on April 21, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Radnički 1923 je ranije tokom dana dogovorio i dolaske Samira Zeljkovića iz Sarajeva i Bogdana Mirčetića iz Partizana.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter