0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKAV MALER ZA ZVEZDU: Puma zaigrao protiv Urugvaja i povredio se! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.24 u 08:40

Na Marakani se nadaju da povreda nije ozbiljna

Na otvaranju grupe C Kopa Amerike, Sjedinjene Američke Države trijumfovale su nad Bolivijom rezultatom 2:0, dok je Urugvaj savladao Panamu sa 3:1.

U utakmici između SAD i Bolivije, Kristijan Pulišić se istakao postigavši rani gol i asistirajući Folerinu Balogunu za drugi pogodak. Pulišić je tako izjednačio rekord Klinta Dempsija, postigavši 30 golova u 69 međunarodnih nastupa, što je najbrže u istoriji američkog fudbala. Dominacija SAD bila je očigledna, naročito u prvom poluvremenu, dok je Balogunov gol u drugom poluvremenu poništen zbog ofsajda. Bolivija je sada produžila niz poraza na Kopa Americi na 13 utakmica, sa samo jednom pobedom u poslednjih 31 susreta.

Urugvaj je zabeležio pobedu nad Panamom sa 3:1, zahvaljujući golovima Maksimilijana Arauha, Darvina Nunjeza i Matijasa Vine. Urugvaj je poveo Arauhovim golom u 16. minutu, dok je Panama pokazala bolju igru u drugom poluvremenu, ali nije uspela da iskoristi svoje šanse. Nunjez je postigao ključni gol u 85. minutu, a Vina je dodao treći u nadoknadi vremena. Jedini gol za Panamu postigao je Majkl Amir Muriljo.

Iznenađenje za mnoge je bilo to što Luis Suarez nije dobio priliku na ovom meču. Crvena zvezda je doživela neprijatnost, jer se njen novi igrač Puma povredio i morao napustiti igru u 85. minutu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter