1
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

Serbia's head coach Dragan Stojkovic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

HOĆE LI PIKSI NEŠTO PROMENITI? Selektor Srbije i Strahinja Pavlović pred očima javnosti uoči meča sa Danskom!

Objavljeno: 24.06.24 u 09:34

Srbiju čeka ključni meč

Reprezentacija Srbije će danas održati svoj poslednji trening pred ključni meč grupne faze Evropskog prvenstva, zakazan za 11 sati u Augsburgu. Nakon treninga, ekipa će se zaputiti ka Minhenu, gde će sutra u 21 čas odmeriti snage sa reprezentacijom Danske.

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, zajedno sa defanzivcem Strahinjom Pavlovićem, izneće svoja očekivanja i planove za ovaj važan duel na konferenciji za novinare koja će se održati danas u 17.15. Navijači i stručnjaci s nestrpljenjem čekaju njihove izjave, budući da je predstojeća utakmica od velikog značaja za plasman Srbije u narednu fazu takmičenja.

Atmosfera u timu je na visokom nivou, a svi igrači su spremni da daju svoj maksimum kako bi osigurali pozitivan rezultat protiv snažne danske reprezentacije. Ovaj meč privlači veliku pažnju i obećava vrhunski fudbal, s obzirom na značaj i kvalitet oba tima.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter